Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julhatande fucking nisse

jag är en utböling
inte som andra
jag passar inte tiden
och jag vägrar göra som alla andra
jag lyssnar på green day
när dom andra lyssnar på \"absolute x-mas hit mania\"
istället för att stoppa söta små oskyldiga dockor i paketen
sätter jag en tomte-zombie med död min
och när andra dricker glögg
dricker jag brännvin

jag är en julhatande fucking nisse
och låt det vara så
för jag har inte råd att vara annat än snål

och om du inte är tyst
ska jag få dej att vara tyst

jag svär, vi har superlim i källaren







Fri vers av Green
Läst 565 gånger
Publicerad 2004-12-04 17:48



Bookmark and Share


    bestående
du skriver vädlgt bra tjejen.
2005-02-15

  Stragedi
den här gillade jag verkligen,verkligen,verkligen.. självklart fullpott!,
du skriver bäst =)
2004-12-04

  fannyy
jag har bara en sak att säga; ASG!
2004-12-04

  AllDifferentAllEqal
jävvligt nice, gillar dikten rejällt, bra skrivet och med en bra poäng. bara +++++
2004-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Green
Green