Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när någon sviker

du
du vet inte hur det känns
när planer går i kras
hur det känns när någon sviker
så ont så ont så att själen skriker




Fri vers av Green
Läst 569 gånger
Publicerad 2004-12-17 22:29



Bookmark and Share


  Stragedi
Jag blir allderes till mig, shieet så bra du skriver!
du fick verkligen till det på slutet!
Bra känsloframkallat ;)
jag förstår det kan verkligen vara idiotiskt jobbigt!
2004-12-18

  Cattis Rönn
hur detta känns...Bra beskrivet!!
2004-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Green
Green