Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för att

bara för att du tar för dej mer
bara för att du skrattar mer
bara för att du ser bra ut
betyder det inte
att du alltid har rätt




Fri vers av Green
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-09-23 16:03



Bookmark and Share


  Stragedi
OKEJOKEJ jag erkänner jag har inte alltid rätt! men för det mesta!
2005-09-25

  fannyy
så rätt, bra moa
2005-09-24

  molly
så sann
2005-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Green
Green