Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu super vi till

ibland får jag bara lust att chockera alla
jag vill inte vara hon som alla tycker om
och som aldrig hamnar i trubbel

Gaaaaaaahh

ibland får jag bara lust att göra något oväntat.
ska vi dra någonstans bara du och jag,
supa till och sminka oss som ufon?




Fri vers av Green
Läst 571 gånger
Publicerad 2004-12-24 23:40



Bookmark and Share


  Isla Estrecho
GÖR det :)
En amerikan jag känner som besökte Luleå medan jag bodde där sa: "it seems like a town where it´s really easy to get in trouble".
2005-10-08

  oprivat
"supa till och sminka oss som ufon"
Gillar starkt!
2005-04-19

  Duva
Be wild!
2004-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Green
Green