Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sen ska jag dö

Jag ska surfa bland hajar i kalifornien
hoppa bungy-jump från den högsta bron i millau
Jag ska flyga riktigt lågt över alpernas bergsstoppar
spela Green Day så högt så att glasrutorna går sönder
och jag ska hoppa fällskärm rakt ner i bermuda triangeln

sen ska jag lägga mej på en tågräls och överleva

sen ska jag dö




Fri vers av Green
Läst 667 gånger
Publicerad 2004-12-08 19:15



Bookmark and Share


  fannyy
riktigt riktigt bra dikt, my friend;)
2005-03-18

  Duva
Otroligt bra dikt!!! Helt otroligt bra.. Green day, dem är bäst ;)
2005-02-07

  Knas_
helt enkelt...WOW!
Bästa jag sett på länge.
2004-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Green
Green