Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har alltid velat göra det i en hiss

 

- huvudet upp och fötterna ner?
du rynkade ihop pannan och såg undrande mot mig.

- ja, det borde ju finnas fler sätt att fråga hur det står till..
du nickade till såg bort mot hissarna.

- ja, alltså, det knallar och småspringer.. själv då?
- jo, för sjutton. men jag har alltid velat göra det i en hiss..
- haha vilka drömmar.. ,
skrattade du och började knäppa upp skjortan..




Övriga genrer av narcoleptic
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-10-23 20:39



Bookmark and Share


  Kim Berglund
väldigt gullig och enkel men rak på sak. tycker mycket om den
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

narcoleptic

Mina favoriter
Fast det redan hänt..