Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varanden


Jag är en nyfödd och vaken fjäril
en kraftfull tiger mitt i sitt språng
ett litet sandkorn i en törstig öken
och en förenad flod som sakta rinner hem




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 675 gånger
Publicerad 2006-10-24 15:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) ler och blir glad av dina lekfulla dikter - den här är inget undantag!
2006-11-18

  rebecca d VIP
mycket fina metaforer...diktjaget i sina olika paradoxala former (fina ordbilder)..det sista i dikten tolkar jag som gemenskap i vilken diktjaget blir till och finner hemmet inom-o utombords
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist