Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker ändå om när du bor i mig.





Att du snurrar runt i mitt huvud,
stökar till och
tar stor plats

gör att allting annat
känns lite lättare.




Fri vers av elinli
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-10-24 16:25



Bookmark and Share


    acceleration
underbart är kort...
bra!
2006-10-24

  Andreas Jansson
Jag tycker visserligen om långa dikter.
Men du får en 4:a av mig för att du fick ut orden bra.
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli