Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt

Du passar in i hösten
under ett träd
eller snarare runt ett träd om jag känner dig rätt

vi behöver dig
och du behöver hösten
gottar dig i all melankoli
slickar i dig, med din poetiska tunga

du glider fram på höstlöven som alla halkar i
skrattar när kylan kramar hjärtat
säger att
utan en höst har man ingenting att ge
och jag förstår vad du menar
och utan dig

är det aldrig riktigt höst




Övriga genrer av Onaug
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-10-24 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug