Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var i Paris för några dagar sedan.


Vad jag skulle drömma om

Jag skulle drömma om promenaderna
om skogen
om vattnet,
om mörkret, vinet
skratten
allt det där
knäppa







för vilket land jag än stannade i




Fri vers av Onaug
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-11-28 09:08



Bookmark and Share


  mooj
och jag vet en sak till du skulle drömma om....
<3
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug