Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt tal

Och jag vet inte om ni var helt häpnade över mina ord när ni förde era händer till era munnar
eller så kvävde ni bara en gäspning




Fri vers av Onaug
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-11-17 12:06



Bookmark and Share


  eatinginside
Haha, cool! Och så lite självdistans, det är grymt!
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug