Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sämstaste dikt. Ever.

Jag gillar att bejaka dig på håll

det finns en dimma emellan oss

overkligt

om vi någon gång skulle!..

Nej.

Drömmen överträffar verkligheten

och det enda som får mig att fortsätta drömma

är min inre tvivelaktighet

jag kan inte tänka mig att sätta planer i verket, för det skulle få mig att bli deprimerad.




Fri vers av Onaug
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-11-13 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug