Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

kärlekens lustar svämmar

över horisontens blåa ljusskimmer

sakta för han in den, aaaaaaah

jaaaa, Jaaaaa JAAAA MEEEERA!


och jag hör älgarna skrika i skogen




Bunden vers (Haiku) av Onaug
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-02-05 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug