Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väckt

Ju tråkigare man har desto längre tar tiden
och har man mycket tid kan man göra läxorna, och då hinner man med mer
men om man har tråkigt så dör man tidigare
och jag vet inte om idag är den sista dagen
så därför
ska jag ha middag hos mig
ikväll
imorrn är det inlämning
och jag ska ha läst ut en bok
men det gör inget
jag är inte död än




Fri vers av Onaug
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-11-30 17:06



Bookmark and Share


    Vildrosen
Allt är trivialt (av mindre betydelse) i jämförelse med döden, eller kanske tvärtom också! Du skildrar de "små" vardagsfrågorna och de stora livsfrågorna på ett enkelt och igenkännande sätt! Fint!
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug