Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappad

Det är som allt håller på att falla sönder
förra veckan
i en dvala
det skulle inte ha existerat
tack att jag har det på bild
för annars skulle jag ha tvivlat
att det verkligen var så underbart




Övriga genrer av Onaug
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-11-30 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug