Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titel titulus

Tänk om du går igenom livet utan att någon någonsin fick reda på vem du var
och man lever så länge någon minns en
kom ihåg, medan du finns
att inte föredra päls framför barheten




Övriga genrer av Onaug
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-10-24 20:10



Bookmark and Share


    Camillaa
tänkvärd text :)
/ C
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug