Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På natten

På natten finns makt att hämta
Ta på allt du vill, skratta
Du kan skämta om vad du vill
spring dig svettig till du blir matt
Dagen förlåter inte, så spring
så långt
du kan




Övriga genrer av Onaug
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-10-24 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug