Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå, hjärtat. Spela musiken.


Spela på mina
strängar
och få mig att bulta
i takt till
hjärtat
som fibrilt
letar rytm
i själens
musik

Spela toner av den
ljuvaste sort
och melodier
som lockar
tunga
djupa
andetag

Sjung
förförande
ord
som viker mina knän
och smälter resten
av min
lealösa kropp


Sjung musiken


Sjung
mig





Fri vers av epelkawka
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-10-25 00:15



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Du borde få mer uppmärksamhet när du publicerar sådana här underbara texter! Du har lyckats skapa en struktur i texten som verkligen understryker det du vill ha sagt. Jag har läst igenom den här texten ett antal gånger nu, jag har fastnat för den - bra jobbat!
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka