Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljudet som berättar att du inte tänker svara


jag kan inte
längre siffrorna utantill
så jag tycker att det är
meningslöst att ringa dig

dessutom
kommer jag ändå
bara att höra det där ljudet
som berättar att du inte
tänker svara den här gången heller

därför tar jag mod till mig
sätter på mig jacka mössa vantar
och halsduk
och beger mig ut i kylan

går och går och går
och tror inte att jag kommer ihåg vägen
men fortsätter att gå

och ställer mig till slut utanför din port

antar att du kände på dig
att jag stod där ute och frös
eller så kanske det bara var så att
du skulle gå ut och röka
eller kanske var du på väg bort

för du kommer ut
ser mig
tar mig i handen och leder mig in
i din varma mysiga lägenhet
och bjuder på te och varma mackor

sen lägger du dig i sängen
och din tystnad
säger allt
som dina läppar vill
men inte kan få fram

som alltid när tystnaden
värker i mina öron
får jag migrän

men jag vill så gärna
känna din värme
en allra sista gång
(för jag antar att vi
kommit till slutet nu)

vill inte höra några ord
bara vara nära

så jag lägger mig brevid dig
och somnar i din famn




Övriga genrer av rebekka
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-10-25 13:01



Bookmark and Share


  pinkprincess
Underbar rebekka!!
Som alltid, helt underbar.. en av mina favoriter!!
Den ska jag läsa mååånga ggr!!
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka