Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om stunden förevigt kunde bevaras i en glaskula

Sekunderna tickar förbi utanför i regnet

Inne i mitt varma rum står tiden still

Som om tanken bara var en process

Som om tiden bara var ett begrepp

Som om stunden förevigt kunde bevaras i en glaskula




Fri vers av Nephlinea
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-10-25 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea