Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkatten och sköldpaddan

En stund
lekte solkatten
med sköldpaddan
och skalet värmdes

lite grann

En ilning av liv
for igenom den




Fri vers av Rachel Roth
Läst 129 gånger
Publicerad 2006-10-25 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth