Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*10

Lilla vännen vill se världen
genom ett förstorningsglas.
Varenda liten händelse
ska maximeras.
Varför kan vi inte hålla oss till smått
Lilla vännen, varför?

När Lilla vännen får stora paket
växer de när hon kommer med luppen.
Tio gånger typ.
Och tio gånger mer prat.
Och skryt.

Min Lilla vän är som julpynt.
Som en prydnad bakom förstorningsglas.
Som en dekoration.

Och jag som inte gillar dekorationer ens!




Fri vers av misa
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-10-26 20:07



Bookmark and Share


    Camillaa
älsakr sista meningen !
perfect!
/ C *
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

misa
misa