Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besked



Det är uteslutet, sa doktorn idag

att ni kan få barn på naturligt sätt

Men det måste finnas nånting att göra, sa jag

För andra är det ju så lätt?




Fri vers av mini_m
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-10-26 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mini_m