Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta nån annan



Min man, min man, jag älskar dig

Nu när du vet att det är fel på mig

Nu när du vet att jag inte är komplett

Vill du hitta nån annan, som är mer rätt?




Fri vers av mini_m
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-10-26 21:38



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Stora känslor, stora ord. Men lever vi inte i tvåsamhet för att dela både glädje och sorg. Medgång och motgång. Din man, din man han älskar säkerligen dig just som du är!!!
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

mini_m