Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma nära


Vill krypa in

Under ditt skinn

Inuti är det varmt och mörkt

Dämpade ljud

Där inne sträcker jag ut mig

Som en andra hud




Fri vers av mini_m
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-11-02 18:09



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Fint skriven dikt. Gillar den, beskriver känslan som för mig betyder att komma någon riktigt nära. Där mina ord tog slut, tycker jag att du beskrev det hela väldigt fint!
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

mini_m