Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner


\"Det behövdes bara ett försök\"

säger hon, i sitt perfekta kök

\"Bara han petar på mig så blir jag gravid\"

Jag tynar bort, där jag sitter bredvid




Fri vers av mini_m
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-10-26 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mini_m