Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Operation



Mig ska de operera

Genom ett titthål detaljstudera

Jag går med på allt, gör vad ni vill

Bara vårt barn nånsin blir till




Fri vers av mini_m
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-10-26 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mini_m