Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte vad du säger till mig som spelar roll,



för även missade samtal
kan göra mig glad.




Fri vers av elinli
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-10-26 22:02



Bookmark and Share


  Tav
oh, jag vet.
2006-10-26

  Talema
precis så!
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli