Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första gången vs. sista gången



första gången
var i slutet av oktober
våra blickar möttes
på dansgolvet
dina händer
sökte naken hud
min kropp
sökte trygghet

sista gången
var i ditt studentrum
vi drack te och
byggde kojor
dina ord
fick mina öron att blöda
min tystnad
fick dig att tröttna




Övriga genrer av rebekka
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-10-27 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka