Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman

Stjärnorna syns när
persiko blommans slut
kommer i fallet

Vågen som kommer
sköljer blomman ut till havs
innan vintern går




Bunden vers (Haiku) av Mats L.
Läst 442 gånger
Publicerad 2004-12-06 18:45



Bookmark and Share


  JMR
håller på att läsa lite det du skrivit, mycket bra - bra.
2004-12-14

  Cecilia
Cathy beskriver det jag upplever bra. Vackra bilder. Det är just vad jag ser, bilder målade med ord.
2004-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.