Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text om det som faktiskt finns


Den egna dumheten

Fall inte för den egna dumheten. Den blindhet som visar dig bort från allt verkligt!
Du tänker, \"imorgon blir det bättre\" och det blir det. Men nästa vecka tänker du, \"imorgon blir det bättre\" och inser inte att det faktiskt är samma morgon om och om och om igen du upplever.
Nej, fall inte för den egna dumheten. Den svaga delen av ditt ego som bara väntar på att få göra dig illa.
Du säger, \"Nej så tycker inte jag\" och det gör du inte. Men nästa gång säger du, \"Nej så tycker inte jag\" och inser aldrig förrens det är försent att det är samma fråga fast ett annat svar.
Så fall inte för den egna dumheten. Den mask av plågor som äter upp dig inifrån.
Du visar, \"att du faktiskt känner något\", och det gör du. Men nästa gång visar du, \"att du faktiskt känner något\", så är det du visar inte den äkta känslan för den försvann för länge sedan.

Den egna dumheten är lätt att falla för, och jag har fallit för den just nu då jag faktiskt tror att jag kommer kunna lösa mina problem utan hjälp. Men det jag tänker är, \"varför skriver jag så här om jag behöver hjälp?\"




Övriga genrer av Karmar
Läst 308 gånger
Publicerad 2004-12-06 20:11



Bookmark and Share


  Rachel Roth
intressant läsning, men kräver lite eftertanke...då dumheten lurar bakom varje hörn...;)
2004-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar