Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri vers om att inte ta vara på stunden eller vara för sent ute


Hallå!

Hej! Hallå där! Jag är här nu!
Ja, det var ju ett tag sedan
Jag har haft tankar på dig skall du veta
Det är bara det att det är mycket nu
Eller ja, saker har hänt och...
Ville ju egentligen hålla kontakten men...
Jag är redo nu, nu är jag här!
Nu kan jag ta tag i saker igen.
Vi skall hitta på en massa kul
Jag och du mot världen
Jajjamen, nu kör vi på
Hej och hå!

Hallå?

Hej!?

Jag är här nu!

Skit




Fri vers (Fri form) av Karmar
Läst 240 gånger
Publicerad 2015-08-12 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar