Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kommer inspirationen från att inte ha någon inspiration. :-)


Inspiration

Jag söker något som kan få mina kreativa tankar åter
En bild eller en upplevelse som kan få mig att hitta tillbaka
Tillbaka till mitt skapande
Tillbaka till passionen
Tryck igenom den svarta klibbiga hinna som maskerar min hjärna
Hitta glädjen av att uttrycka ord eller känslor
Skapa, skapa, skapa!
Ordna, fixa, leta, skriv, skapa, sjung, skratta, lev, skapa!

Eller blir det en kopp kaffe till?




Fri vers (Fri form) av Karmar
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-12 21:14



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ooops! Den skall förstås vara Det.
2015-08-13

    Lena Söderkvist VIP
När man känner så kan det vara bra att ta en stunds paus från skapandet. Den får inte bli en stressfaktor, man skriver av lust, inte av skyldighet.
Hur som helst tycker jag att du har belyst problemet på ett bra sätt. Känner igen syndromet, och jag är övertygad om att andra gör det också.
2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar