Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän och hemlig kärlek... kan också vara till fler av mina vänner när jag tänker efter. :-)


Du är en visa på mina läppar

Du är en visa på mina läppar.

Min kära du är en flammande sol som väcker dagen.
Du är min vän, en klippa står mot stormen, mitt inre.

Du är en visa på mina läppar.

Vandra med mig och vi skall visa varandra hur världen är, vild, passionerad, mörk, ljus, varm, kall.
Du är stillheten, en sommardag med spegelblank sjö.

Du är en visa på mina läppar.

Jag vill ge dig samma värme du ger mig, samma glädje, samma trygghet.
Min vän jag vill ge dig allt.
Du har ett sätt att le som räddar min dag.
Ja, du har även sorg.
En sorg som gör dig sårbar, som gör att även jag behövs.

Du är en visa på mina läppar.

Du är stark även om du ibland tvivlar på det.
En människa bland andra, och som alla andra är du unik.
Jag tror på din styrka, din vishet, ditt mod, din kärlek, din tysthet, din röst, din sång.
Älskade vän.

Du är en visa på mina läppar.




Fri vers (Fri form) av Karmar
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-10 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar