Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som fortfarande är under konstruktion som handlar om att våga ta chanser i livet. Något någon kan relatera till?


Kasta dig ut

Återigen skall du ge dig ut på äventyr
Ensam möts du av världen och dess bekymmer
Söker du någon som delar din resa?

Inga svar, fler frågor, fler människor som i sitt sökande inte ser
Precis som du
Nu som förr så har du bara ett sätt att hantera din situation
Kasta dig ut
Kommer du landa i någons nät
Eller är nätets maskor för svaga för din tyngd

Då som nu kommer svaret endast när steget tas




Fri vers (Fri form) av Karmar
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-12 21:13



Bookmark and Share


  mjuk
Precis så är det. När man gör det, det är då man vet svaret. Riktigt bra text !

2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar