Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som kommer till mig ibland


Någonstans i ett sinnes limbo

Det börjar som en obekväm natt
En längtan som byts till bitter smak
Jag tänker på dig
Hur du i fröjd möter människor med ett flin
Gömt bakom din mask av ljus finns något mörkt
En avsmak för hur ditt liv bara flyter på
En ilska över din egen svaghet och offertankar

Jag säger åt dig att agera
Du lyssnar en stund
Men andra sysslor lockar dig bort
Lathet eller letargi, idioti eller depression

Till slut möts vi igen
Någonstans i ett sinnes limbo
Åter ett försök att förändra

När tar det slut den här gången?




Fri vers (Fri form) av Karmar
Läst 241 gånger
Publicerad 2015-08-12 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar