Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här provar jag sammanfatta vad jag gillar i \"honom\"...


Din röst klangar rätt in i min själ

Du ville veta vad jag gillade i dig…
Svårt att beskriva – det är så mycket

Det är inte bara att du är charmig och go
…utan det jag känner inuti mig när jag
ser dig eller känner din doft…

Att vara med dig är som om jag kommer hem
ur höststormen – genomdränkt av det kyliga regnet
och bort blåst av Gudrun vinden…

Att känna din värme och hela ditt väsen
ge mig kalla kårar
men behagligt
mycket behagligt!

Samtalen med dig väcker min nyfikenhet
och inspirerar mig till kreativitet …
du vet… skriva, dansa…

Du strålar av kärlek även när du är irriterad…
Jag älskar dig även då – för du behärskar dig
och de kan jag lita på

Jag gillar även när du är rak och ställer frågor som
jag blir generad över…

Älskar dina ord…
vackra ord…
för dem känns
riktiga

Jag vet inte hur jag ska sammanfatta alla dina
underbara sidor som får mig att längta och sakna
efter dig…

Men en sak är säker…
Din röst klangar rätt in i min själ, älskar det!
Älskade…
Älskar dig!




Fri vers av BlåhäXa
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-10-28 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa