Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi gå nu ?

 

Ta dig samman nu lille vän.

Du vet vad som finns på andra sidan.

du har ju faktiskt varit där.

Ska vi gå tillsammans den här gången ?

Jag tror jag lärt mig en del sen sist.




Övriga genrer av Neal
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-10-28 18:33



Bookmark and Share


  Smultris
Ohhhh... Jag ser framför mig hur du talar till ett litet barn.
Att barnet skulle ha gått bort och att du försöker tala om
att döden inte är något farligt, tvärtom. Du försöker ge tröst.

Påminner om att hans/hennes själ redan har varit på andra sidan,
men förstår att det fysiska medvetandet inte kan minnas det.


Tycker mycket om dessa rader :

"Ska vi gå tillsammans den här gången ?
Jag tror jag lärt mig en del sen sist."

Som en pånyttfödelse för din del, ingen rädsla eftersom du vet vad
för vackert som väntar där.

Du får mig att hoppas, att tro att fler än jag vet vad som väntar.

Jag är säkert helt ute och cyklar i min tolkning här ;.)
men detta är vad dina ord målar upp för mig iaf.
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal