Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kall natt då kylan belyste denna upplevelse.....


Vinternatt


Månen lyser
ett svällande bröst

katten sprider läten

mörkret sveper
sin mantel

bland stjärnor
som stirrar i
den sprängkalla
natten.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 509 gånger
Publicerad 2006-10-28 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg