Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neutron

varför kan vi inte samlas på den grad vi befann oss på samtidigt för sekel sedan?
då vi låg på samma temperatur,
och varken brände eller kylde ner varandra
utan var som neutroner, som gick in i varandra.




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-10-29 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson