Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döm själva.


Ingen riktig känsla.

Ingen riktig känsla.
Bara tomma ord.
En punkt på ett papper.
Vad säger den?
.




Fri vers av laissez_faire
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-10-29 11:59



Bookmark and Share


  dreamy
allt men
ingenting.
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

laissez_faire