Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En medelsvensson diktar.


Melankoli

Melankoli.
Ett lustigt ord.
Varken ilska eller glädje.
Ett slags mellanting
betyder ingenting
Det ska vara antingen eller.
Är man mitt emellan existerar man inte,
man är mellan dimensionerna.
Jag är inte arg.
Men inte glad heller.
Här är man,
fast i mitten.
En rad från den grå sörjan.
Ingen Dostojevskij.
Ingen Cornelis.
Bara den grå sörjan.
Här är vi, de flesta.
Varken speciella eller hågkomna.
Men visst fan har vi saker att säga.




Fri vers av laissez_faire
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-10-29 12:02



Bookmark and Share


  dreamy
gu vad sant, antingen eller är det. gu va tråkigt annars, allt eller inget, svart eller vitt typ, varmt eller kallt. ..
2006-10-31

  noname_realmind
Igen en tänkvärd sak...

"Är man mitt emellan existerar man inte,
man är mellan dimensionerna."
... i denna mening fastnar jag...

Och visst f-n har vi saker att säga!

Bra!
2006-10-30

  Mackan
Välskriven och fin!
Melankolin är av en märklig natur men ur den spirar skapelsen och kreativiteten och för mig är den en förutsättning för att kunna skriva poesi
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

laissez_faire