Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till röken.

Röken stiger sakta

Slingrar sig upp mot taket

Likt den lömska orm den är.

Men visst är den vacker?

Skimrande i kvällsljuset.

Fyller mina lungor med glädje.

Inhalerar livet.

Exhalerar smärtan och stressen.

Håller andan en stund.

Låter mig flyta bort

På rygg i floden.

Svartvitt blir plötsligt färg.

Allt smälter samman

till en sorts helhet.

Klarhet i oklarheten.

En evig lycka,

ty tiden står still.  




Fri vers av laissez_faire
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-10-29 12:04



Bookmark and Share


  liten_snopp
Känner nästan lukten...
2006-12-04

    Rieke
Ha ha, gud vad du är SKÖN!
Bara för det ska jag nu gå ut i vardagsrummet och röka en cigg!
( Jag öppnar balkongdörren på glänt)
Trevligt att du uppskattar ;)
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

laissez_faire