Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapande murar


Att riva murar
är svårt

Men varje mur
har sin svaghet

      du är min

Som lätta moln
fyller du insidan

      ...mitt hjärta

Genom dig föds
min skapelse

      orden är dina




Fri vers av Mats L.
Läst 612 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-29 14:53



Bookmark and Share


  Azerola
Mycket skapande och fiint skrivit
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.