Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
If your child overhear your fight, make sure they hear you making up to. When you have moved along, the child still can\'t sleep at night.


Svåra känslor svåra kval

Någon jag älskar, har gjort mot någon som jag om möjligt älskar ännu mer, samma sak som jag själv refererar till som det värsta någon någonsin gjort mot mig.

Nu kräver jag av den drabbade, den styrka jag aldrig hade, kraften att förlåta och viljan att fortsätta.

Jag kommer aldrig se på förrädaren med samma ögon igen. och de ord du fick den drabbade att säga skakar mig än idag.

\"Ska jag gå ut i garaget och hänga mig?
Jag har repet knutet och klart\"

Det gör ONT i mina fingrar att ens skriva meningen. och gång på gång hör jag den i mitt huvud. Själv låssas de som om ingenting hänt. Men jag kan inte glömma.

Jag har repet knutet och klart. Allt annat som sades den där natten kan ha vart alkoholen som talat. Men \"Jag har repet knytet och klart\". Det säger ju att det är något som tänkts på innan, på allvar...

Jag ska finna repet, jag ska klippa sönder det, jag ska elda upp det och jag ska krossa det. Aldrig Aldrig Aldrig!

Just nu önskar jag att jag vore nån slagt allsmäktig gud. Som kunde förändra människor, radera minnen och dra tiden tillbaka.




Fri vers av NoSubstancE
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-01-03 00:27



Bookmark and Share


    Skymningens Miia
Om man är självmordsbenägen så får man verkligen vara försiktig med vem man säger det till...
Oh shit *tänka på en vän*

Tänkte inte på det då ...
Som med din vän säkert så gjorde det för ont och ensamt inom mig och din vän för att orka bry sig om andra, vill bara ropa på hjälp till vem-som-helst...!

Det är bara din vän som har nyckeln till skåpet med repet och det är bara denne som kan klippa, elda och krossa det...

Men du kan hjälpa din vän att finna nyckeln och saxen

Kramix
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

NoSubstancE