Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel - Felare?


Dina två goda vänner
En kvinna och en man
Som tillsammans bildar ett par

Mannen i paret har du sett på stan
Hållandes någon annans hand
och kyssandes någon annans läppar

Sen då?







Jag kan inte sitta och göra ingenting
Eller kan jag?
Är det fel att lägga sig i?

Jag vill inte krossa min vän och hennes förhållande
Men gör jag inget lever hon ju på en lögn
Det är svårt att ens tänka på det här

och ändå är det inte jag som gjort fel!




Fri vers av NoSubstancE
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-12-02 23:29



Bookmark and Share


    dikternas_miia
Samvetet är stort och svårt...
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

NoSubstancE