Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man bara lyssnar...


Jag känner, jag känner verkligen när det är dags att skriva.
När jag har några tankar som trycker på och vill komma ut.
Då gäller det att lyssna, för då kommer det alltid en text
som åtmindstone kommer komma att betyda mkt för mig

Ngt som jag kan associera till och minnas..
Vilka minnen..




Fri vers av NoSubstancE
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-12-28 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NoSubstancE