Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hackbräde

Du pratar
likt
ett
Hackbräde

Amabile tycker jag.

För toner
som speglar sig
likt
ett
Hackbräde

är
Inte musik
utan

Känslan av
ljudet från musik.




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-10-30 15:17



Bookmark and Share


    Camillaa
Du skriver väldigt poetiskt =)
Snyggt!
/ C *
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson