Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
betyder På egen hand


Manu propria


Ett skrik i det tysta
avgörandet är här
en sista chans, förbrukad

Slutet kom för snabbt
hinner inte ens förstå
inte något alls

Jag klarar mig alltid
mer eller mindre
men utan dig
kan det bli svårt

Saknar orden
kan inte beskriva
måste bara fortsätta
ensam vidare




Fri vers av FiloSofie
Läst 603 gånger
Publicerad 2006-10-31 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FiloSofie
FiloSofie