Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flykten från Kärleken


Som en hind flyger jag iväg
så fort du rör vid mig
med äkta ömhet

När du för en gångs skull talar sanning
Öppnar ditt hjärta för mig

Då räds jag, vågar inte kärlek
eller tvåsamhet

Du darrar
men ser in i mina ögon och säger
det jag inte vill höra

Älskar du mig?
Då flyr jag långt långt bort

min största rädsla
är kärleken.






Fri vers av FiloSofie
Läst 641 gånger
Publicerad 2006-11-05 12:38



Bookmark and Share


  Christian_H
Fint beskrivet, bra ordval och helhet. Varför är kärleken ett så farligt spel. Det är så lätt att bli bränd och sårad. Lättare än att vara evigt glad och kär. Bra.
2006-11-12

  Mikael Lövkvist
Underbart skriven.
2006-11-09

  cogitoergosum
tyvärr måste även jag erkänna att jag känner igen mig.
väldigt fint och pricksäkert.
2006-11-07

  Lilla_Lala
Oj! Känner igen... Den här tycker jag om.
2006-11-07

  kärleksmakt
Hjälp vad jag känner igen mig. Tack för att du satte ord på minna känslor, det är inte lätt att skriva om något man är så rädd för. Fint.
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

FiloSofie
FiloSofie